Ugrás a fő tartalomra

Tavaszi Megújulás Program!

Te is szeretnél
Újjászületni tavasszal?
Energikusabb és fittebb lenni?
Jobban ellenállni a betegségeknek?
Egy egészségtudatos közösséghez tartozni?
Akkor csatlakozz a Tavaszi Megújulás Programhoz!
Mi is ez?
Egy 6 hétig tartó program, ami alatt megtisztítjuk a testet és a lelket minden méreganyagtól, és feltöltjük megújult energiákkal. Ehhez szükséges, hogy ez idő alatt csak növényi eredetű ételeket fogyasszunk (azaz sem húst, sem tejtermékeket, tojást, vagy zsírt). Ez a tavaszi nagyböjt egy intenzív formája. De ne gondold, hogy ez egyenlő az éhezéssel! A megszokott ételek java része tökéletesen elkészíthető pusztán növényi összetevőkből! Hidd el, tudom miről beszélek! Hisz itthon 3 kisfiúnak kell nap mint nap megfelelni, ami egyáltalán nem egyszerű! J
Mit adok Neked?
·      Napi ötszöri étkezést tartalmazó étrendet az aktuális Holdállásának megfelelően (receptekkel)
·      Gyógyteák, turmixok receptjeit,
·      Jóga- és légző gyakorlatokat,
·      Lélekgyakorlatokat.

Mindez a 6 hétre, egész pontosan 44 napra 14.500,- Ft (ez naponta csak 330,- Ft!)

Igen, Te is képes vagy rá! Ez a program olyanok számára lett összeállítva, akik dolgoznak!:-)

Gluténérzékeny vagy? Akkor is velünk tarthatsz, mert én is gluténmetesen élek! Tehát mindenre tudok gluténmentes varriációt! De a program öngamában nem gluténmentes! Így jelezz felém külön!

Kismama vagy szoptatós anyuka vagy? Akkor is velünk tarthatsz, majd azon részeket hagyod ki, amelyek a méregtelenítésre vonatkoznak! A többit Te is csinálhatod! :-)

Mikor kezdünk? 2018. február 16. péntek!
Jelentkezési határidő: 2018. február 15!

Részt vettél már a tavalyi Böjti Kihíváson vagy az Őszin, akkor -10% kedvezményt kapsz ebből a programból! :-)

Ne habozz, jelentkezz! :-)
Kérdésed van? Várom! :-)
mintaelet@gmail.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kinder Pingui torta-vegán

 Készülődtem a 4. kisfiam- Előd születésnapjára, s mivel ő még nem tudja megmondani, hogy milyen tortát szeretne, így találgattunk a többiekkel, hogy mi ízlene neki!😉 Végül a Kinder Pingui-re esett a választás, de ezt ugye miattam vegánosítani kellett... Így szimpatikus kinder pingiu torta receptjét vettem elő és el kezdtem átmódosítani, és a végeredmény csoda finom lett!!😋 Alapja  csokis piskóta, aminek nem szabad, hogy vastag legyen! Így: - 50 g tönköly teljes kiőrlés - 50 g fehér tönköly liszt - 1/4 csomag foszfátmenes sütőpor (DM) - kávéskanál szódabikarbónda -bio - 50 g nádcukor - 25g olíva olaj (nem fog kiérződni) -  pici citromlé (bio) - 1 dl víz A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a formát kibéleljük.  Először a száraz alapanyagokat összekeverjük, ehhez adjuk a nedves összetevőket. Majd beleöntjük a formába és tűpróbáig sütjük. Kivesszük, és hagyjuk kihűllni. Addig elkészítjük a két krémes réteget- a csoki ganache és a tejszínes krémet Először a habos réteggel...

Magyaros zabfasírt- vegán

  Egyszerű, finom, gyors, tápanyagokkal teli fasírt alternatíva :-) Adagmennyiségeket nem fogok írni, mert mindenki a saját ízlésének állítja be. Ami a kérdéses, hogy mivel helyettesítjük a tojást, ami összetartja a fasírott: ez pedig a zabpehely és zsemlemorzs! A másik kérdés, hogy mi a fehérje ebben a fasírtban: tönköly zsemlemorzsa, zab. De lehet beletenni hüvelyeset is: bab, borsó, lencse, tofu. Hozzávalók: - apró szemű zabpehely - zsemlemorzsa - vöröshagyma - fokhagyma - só, bors, szójaszósz, piros paprika, őrölt kömény, sörélesztő pehely - szezámmag, napraforgó mag - paradicsompüré Elkészítése: Mindent egy tálba teszünk, annyi vizet adunk hozzá (folyamatosan dolgozzuk bele!), hogy egy jól formázható masszát kapjunk! Állni hagyjuk 10-20 percet, majd tetszés szerint olajban/sütőben kisütjük. Lehet akár egyben is kisütni, vagy fasírtokat formázunk belőle és úgy sütjük ki. Jó étvágyat hozzá! www.mintaelet.hu Melinda

"Pecsenyezsír"- vegán

 Növényi pecsenyezsír tudom, hogy nagyon rosszul hangzik, de nem tudok  jelenleg jobb nevet adni neki :-) Amikor gyerek voltam, nálunk a sült csirke után a tepsiben maradt zsírt mindig a kenyérre kentünk és megettük. Szerettem, így ennek készült el a növényi változata. Összetevők: - sok-sok vöröshagyma - parajdi só, pici bors, őrölt kömény, piros paprika, majoranna - kókuszzsír - sörélesztő pehely Elkészítése: - a vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk - a kókuszzsírt, a vöröshagymát egy edénybe tesszük fel és alacsony fokozaton sokáig főzzük! Ez itt a lényeg! Hiszen, amikor húst is sütünk, akkor lesz ízletes a szaft, ha lassan készül el benne a hús. A növényi változat is pont ezt az elvet követi! - amikor rózsaszínes a hagyma színe, akkor levesszük a tűzröl és várunk 5 percet. Ekkor tesszük bele a fűszereket.  Készen is vagyunk :-) Kovászos uborkával, kovászos kenyérrel nagyon finom.. :-) Jó étvágyat kívánok! www.minaelet.hu Melinda, a bölcskei gyógyító