Ez egy nagyon finom, tápláló étel! Tele van fehérjével, jó minőségű szénhidráttal! Nincs benne: hús, állati eredetű zsír, tejtermék, és glutén! :-)
Hozzávalók:
- 1 nagy padlizsán
- 1 kg paradicsom
- kukorica liszt
- 5 evőkanál barna rizsliszt
- 2 evőkanál sörélesztő pehely
- 1 bögre köles (nagyobb)
- só, bors, fokhagyma, szezámmag
- olíva olaj
Elkészítése:
- a kölest háromszoros vízben megfőzzük
- padlizsánt felkarikázzuk, megsózzuk, állni hagyjuk 10 percig
- paradicsomot felkarikázzuk
- majd a felkarikázott zöldségeket kukorica lisztben megforgatjuk és olíva olajon mind a két oldalát megpirítjuk
- a tepsi alját beolívaolajozzuk
- rátszesszük a padlizsánokat, majd a kölest, végül a paradicsomot
-a rizslisztet sózzuk, borsosszuk, egy fokhagymát belenyomunk, hozzáadjuk a sörélesztő pelyhet, majd kevés vizet (sűrű tejföl)
- majd meglocsoljuk a tetejét és szezámmaggal megszórjuk
-200 fokon készre sütjük
Holdállás: termés, fehérje, szénhidrát napokon
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
- 1 nagy padlizsán
- 1 kg paradicsom
- kukorica liszt
- 5 evőkanál barna rizsliszt
- 2 evőkanál sörélesztő pehely
- 1 bögre köles (nagyobb)
- só, bors, fokhagyma, szezámmag
- olíva olaj
Elkészítése:
- a kölest háromszoros vízben megfőzzük
- padlizsánt felkarikázzuk, megsózzuk, állni hagyjuk 10 percig
- paradicsomot felkarikázzuk
- majd a felkarikázott zöldségeket kukorica lisztben megforgatjuk és olíva olajon mind a két oldalát megpirítjuk
- a tepsi alját beolívaolajozzuk
- rátszesszük a padlizsánokat, majd a kölest, végül a paradicsomot
-a rizslisztet sózzuk, borsosszuk, egy fokhagymát belenyomunk, hozzáadjuk a sörélesztő pelyhet, majd kevés vizet (sűrű tejföl)
- majd meglocsoljuk a tetejét és szezámmaggal megszórjuk
-200 fokon készre sütjük
Holdállás: termés, fehérje, szénhidrát napokon
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése