Új Hely!

Csak úgy telnek a hetek-hónapok! Egyszercsak eszembe villanat, hogy már rég nem írtam bejegyzést! :-) Régi helyemre hetek óta nem tudtam bejutni, így kénytelen voltam új helyre költözni! :-)
A régi helyem címe: melinda-angel.blogspot.hu

Az évek alatt, ugye már lassan 7 éve írogatok. Ez időszak alatt nagyon sokat változott az életem, hacsak abba gondolok bele, hogy most már 3 gyermek édesanyja vagyok! :-)

Minden nap főzök, az én készítményeimeit viszik most már az iskolába és az oviba, munkába a családttagok! :-)

Aztán folyamatosan dolgozunk a férjemen az új arculatomon, mert ez is változott. Az évek alatt kiforrta magát a saját utam, hitvallásom! :-)

Min.Ta ÉLET= Minőségi Tartós ÉLET

Az ÉLET a fogantatás előtt kezdődik! Nem mindegy, hogy az anyuka-apukat miket eszik-iszik, mozog vagy nem mozog már a fogantatás előtt. Ez befolyásolja egyáltalán a pozitív teszt eredményt, illetve a baba egészségének egy részét is!
A másik része az anyuka hasában alakul ki. Nem mindegy itt sem a fent már említettek!

Aztán jön a kisgyermekkor, ovis-sulis időszak :-) Jönnek-mennek a betegségek? Tényleg betegnek kell lennünk sokszor? Szerintem nem! Az én gyermekeim nagyon keveset betegek, illetve gyorsan kigyógyulnak egy-egy betegségből! Miért? Mert odafigyelek az étkezésükre, a gyógyteáikra, mozgásukra, lelkükre és még sok másra :-)

Így mehetnénk végig az élet korszakain, tünetein, amit majd igyekszek vezetni is! Viszont akkor is nem mindegy, hogy mit eszünk-iszunk, mit mozgunk, hogyan gondolkozunk!

Tehát a hitvallásom, hogy éljünk addig, amíg nem szólítanak, de az legyen Minőségi, Tartós! 

www.mintaelet.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések